Особливості технології виготовлення свердел по бетону

Для роботи з твердими поверхнями потрібний дуже міцний та стійкий матеріал. Виготовлення свердел по бетону — це складний процес, який вимагає високої точності та якості. Загалом, процес можна розділити на такі етапи:

  • Виробництво заготовки. Зазвичай вона виготовляється з високоякісної сталі. Матеріал піддається термічній обробці для підвищення міцності та зносостійкості.
  • Далі заготовка формується для надання їй необхідної геометрії. Формування може здійснюватися різними способами, такими як штампування, фрезерування або токарне оброблення.
  • Загартовування - це термічна обробка, яка підвищує міцність сталі. Воно здійснюється шляхом нагрівання сталі до високої температури, а потім її швидкого охолодження.
  • Далі йде покриття сталі спеціальним шаром, який захищає її від зносу.

Різальні поверхні мають додатковий шар — побідітовий.

Свердла по бетону можуть виготовлятися різними способами, але загальний процес залишається незмінним. Вибір способу виготовлення залежить від розміру і типу свердла, а також від вимог до якості.

Де купити свердла по бетону в Україні?

Найкращий вибір інструмента пропонує інтернет-магазин “Трейд Плюс”. І онлайн каталозі на вас чекає величезний асортимент оригінальної продукції в широкому ціновому діапазоні. Продавець пропоную послуги як фізичним особам, так і компаніям та виробничим підприємствам. Вам сподобаються оптимальні ціни та швидка доставка всією Україною. Переходьте на сайт за наведеним посиланням для знайомства.